Szólítsd meg ügyfeleid a közösségi média eszközeivel

A karantén nyertesei azok a cégek, akik képesek közösségi média használatával megszólítani és cselekvésre hívni a felhasználókat.

Az otthoni munkavégzés és a karantén átírta a közösségi média felhasználók szokásait

A járvány miatt egyre több ember kényszerül arra, hogy szabadidejét otthon töltse. Ennek megfelelően előtérbe kerülnek azok a kikapcsolódási lehetőségek, amiket a fogyasztók kanapéjuk kényelméből élvezhetnek. Így az internetes multimédia szolgáltatások YouTube, Spotify, Netflix jelentősen felértékelődtek az elmúlt időszakban.

Mivel az ember társas lény, így az sem feltétlenül meglepő, hogy a közösségi média felhasználás is az egekbe szökött, hiszen most azokkal is itt vagyunk kénytelenek kommunikálni, akikkel ezelőtt személyesen tartottuk a kapcsolatot. A közösségi platformok malmára hajtja a vizet az is, hogy az emberek egy ilyen veszélyhelyzetben letöbbször a Facebook használatával tájékozódnak az aktuális hírekről.

Közösségi média a gyakorlatban

Manapság a social platformok egyik legdivatosabb képviselője manapság az Instagram, ahol az alábbihoz hasonló informatív, de mégis látványos bejegyzéseket tehetsz közzé. Tapasztalataink azt mondatják velünk, hogy ezen a platformon minőségi tartalmakkal felhívható az emberek figyelme.

A karantén ideje alatt könnyebben terjeszthetőek az online szolgáltatások

A helyzet nyertesei jelen esetben azok a cégek, akik képesek megfelelő módon megszólítani és cselekvésre hívni a közösségi média felhasználókat. Mivel nem lehet tudni, hogy a karantén meddig is tart valójában, ezért a közösségi média oldalak megfelelő kezelése mindenképpen indokolt azon cégek számára, melyek bevételcsökkenést tapasztalnak a lezárások megkezdése óta. Az online jelenlét növelése emellett proaktivitást és felkészültséget mutathat vásárlóid irányába, ami mindig egy fontos bizalmi szempont – főleg ilyenkor.

A Te cégednek van már terve az online marketing kommunikáció beindítására?

Amennyiben szükséged van segítségre, fordulj hozzánk bizalommal. Nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és hamarosan felkeresünk.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!