Kreatív marketing szolgáltatások

Kreatív marketing szolgáltatások, melyekkel segítünk, hogy vállalkozásod a modern és kreatív eszközökkel szólítsa meg célcsoportját.

Cél- és ügyfélorientált marketing szolgáltatások

Megoldásainkkal minden esetben segítségedre leszünk abban, hogy vállalkozásod modern, kreatív és egyedi marketing eszközökkel szólítsa meg célcsoportját.

Az alábbi listán kedvedre válogathatsz legnépszerűbb marketing szolgáltatások közül, ha pedig valami egyedit szeretnél, akkor küldj üzenetet bátran az info@marketingkoala.hu email címünkre, vagy hívj minket a +06 70 388 1707 telefonszámunkon.

Mutasd meg a világnak stílusod

Arculattervezés

Napjainkban egyre jobban kiéleződik a verseny az egyes szolgáltatási ágazatok szereplői között. Ahhoz, hogy vállalkozásodnak esélye legyen lépést tartani a folyamatosan növekvő szakmai követelményekkel és az ügyfelek elvárásaival mindenekelőtt igényes és minőségi megjelenésre van szükség! 

Online és offline hirdetések

Hirdetéskezelés

Ha a szakértelmünkre bízod a feladatot, mi kidolgozzuk számodra a nyerő reklámkampányt és mesterien célzott hirdetésekkel növeljük meg vállalkozásod bevételét. Ha szeretnéd, mi azt is megmutatjuk, hogyan futtathatod fel közösségi oldalaidat hatékonyan, felesleges ráfordítások nélkül.

Növeld követőid számát

Közösségi oldalak kezelése

Marketing Koala kreatív ügynökség segít megfogalmazni és megfelelő ritmusban beosztani a mondanivalódat a közösségi oldalaidon. Mi lehetővé tesszük számodra, hogy teljes gőzzel a szakmádra koncentrálj, közben pedig megmutatjuk a világnak, hogy mennyire jó vagy abban, amit csinálsz. 

Szövegírás

Szövegírás

Mi pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy melyik csatornán hogyan és milyen szöveget, mekkora terjedelemben kell kommunikálni a maximális hatás elérése érdekében. Ezt a tudásunkat pedig készen állunk a Te szolgálatodba állítani, akár angol nyelven is!

Add el termékeid könnyedén

Termékfotózás és képszerkesztés

A témához illő stockfotókon túl a weboldalak feltöltésekor lehetőséget biztosítunk az általunk, profi minőségben elkészített fényképek és termékfotók feltöltésére is! Ennek köszönhetően nem lesz szükséged külső fényképész felfogadására, ami csak szükségtelenül drágítaná és bonyolítaná a folyamatot.

Mutasd be vállalkozásod szálgáltatásait

Weboldal és webshopkészítés

Ha saját internetes platformot szeretnél, ahol csak Te vagy az úr, akkor a legjobb helyen jársz! A WordPress weboldalak fejlesztése ugyanis a legfőbb specialitásunk. Bármi legyen is az oldalad célja, mi garantáljuk számodra a divatos, egyedi megjelenést és a keresőbarát megvalósítást. Keltsük fel együtt ügyfeleid figyelmét!

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!