Termékfotózás és képszerkesztés

Bármilyen weboldalról legyen szó, annak hangulatát legnagyobb mértékben a termékfotózás és képszerkesztés együttesen határozzák meg.

Bármilyen weboldalról legyen szó, annak hangulatát legnagyobb mértékben a termékfotózás és képszerkesztés együttesen határozzák meg.

A Marketing Koala kreatív ügynökség szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy minden igényt le tudjunk fedni a vizuális tartalmak előállításakor. A rajzolt grafikáinkon és animációinkon túl a weboldalak feltöltése során lehetőséget biztosítunk az általunk – profi minőségben – elkészített fényképek és termékfotók feltöltésére is! A termékfotózás és képszerkesztés szolgáltatásunkat speciálisan webáruház tulajdonosok számára alkottuk meg. Emellett a profi termékfotózás akkor is kifejezetten ajánlott, ha rendszeresen használod a közösségi médiát és szeretnél igazán minőségi termékfotókat feltölteni.

A termékfotózás és képszerkesztés szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy mi tökéletesen tisztában vagyunk azzal, milyen is egy marketing (funkció) szempontból előnyös fotó. Másfelől nem lesz szükség külsős fényképész bevonására, ami sok esetben szükségtelenül drága folyamat. Nem is beszélve arról, hogy az általunk készített fényképeket a legnagyobb valószínűséggel mi fogjuk feltöltési minőségre szerkeszteni, így az általunk elejétől a végéig kivitelezett eljárás garantálja ügyfeleink számára a legjobb végeredményt.

Termékfotókra nem csak weboldaladon van hatalmas szükséged!

Ha szolgáltatásaidhoz vagy termékeid terjesztéséhez olyan nyomtatott segédanyagokat is használsz, mint például a szórólap, prospektus, katalógus – vagy akár egy egyszerű étlap, akkor számodra szintén elengedhetetlen a tökéletes minőségű képek használata a siker érdekében.

Eszközeink lehetővé teszik számunkra különféle technikák alkalmazását, így akár bemutatófilmek elkészítését is szívesen vállaljuk a termékeid népszerűsítéséhez. Ez a szolgáltatásunk különösen ajánlott webáruházak és vállalati weboldalak számára, hiszen az ott reprezentált termékfotók és videók minősége közvetlenül képes megnövelni a vállalkozás bevételét.

Rólunk mondták

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív igazgató, Biztos Jövőkép

"Nagyon precízek és minden apró részletre odafigyelnek. Logót és névjegykártyát terveztek nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koalát."
Winkler Máté

Project manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!