Közösségi oldalak kezelése és tartalomfeltöltés

Közösségi oldalak kezelése, kreatív szövegírás és tartalomfeltöltés a Marketing Koalától. Ha velünk posztolsz, akkor sosem leszel unalmas!

Felismerted a közösségi oldalak potenciálját és ezt a vállalkozásod előnyére akarod fordítani?

Mi megmutatjuk, hogyan futtathatod fel a közösségi oldalak követőit hatékonyan, felesleges ráfordítások nélkül. Ha a szakértelmünkre bízod a feladatot, mi kidolgozzuk számodra a nyerő kommunikációs stratégiát és márkahű követőket toborzunk a posztjaid alá. A lájkok és a kommentek gyarapodásával szolgáltatásod híre egyre elterjedtebbé válik majd, és ezáltal a bevételeidben is növekedést fogsz tapasztalni. 

A közösségi oldalak lehetőségeinek megfelelő kiaknázása nem csak a hírverés és az egyszeri profit miatt fontos. Ez sokkal inkább egy hosszútávú befektetés a céged számára. Ugyanis minél nagyobb közönséget érsz el ezzel az ingyenes és népszerű platformmal, annál több pénzt spórolhatsz majd meg a szokványos hirdetések feladásakor újra és újra…

Szeretnél hatékonyan kommunikálni a közönségeddel?

A Marketing Koala kreatív ügynökség segít megfogalmazni és megfelelő ritmusban beosztani a mondanivalódat a közösségi oldalak kezelésével. Így a céged vezetése mellett nem kell majd állandóan azon törnöd a fejed, hogy mikor és mit posztolj. Mi lehetővé tesszük számodra, hogy teljes gőzzel a szakmádra koncentrálj, közben pedig közösségi oldalaidon megmutatjuk a világnak, hogy mennyire jó vagy abban, amit csinálsz. 

Ha velünk posztolsz, akkor sosem leszel unalmas!

Változatos ötleteinknek hála, közösségi oldalaid sosem válnak majd egyhangúvá. Mi folyamatosan tartjuk a lépést a világban elterjedt trendekkel és ügyfélszerzési megoldásokkal, valamint frappáns módon reagálunk a világ aktuális eseményeire.

Ha szeretnéd, arra is van lehetőség, hogy rendszeresen tartalmat töltsünk fel az oldalaidra, miközben precízen monitorozzuk, hogy miként teljesítenek az adott bejegyzéseid.

Rólunk mondták

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív igazgató, Biztos Jövőkép

"Nagyon precízek és minden apró részletre odafigyelnek. Logót és névjegykártyát terveztek nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koalát."
Winkler Máté

Project manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!