Tudj meg többet a Marketing Koala filozófiájáról

Legfőbb célkitűzéseink között szerepel a hazai kis- és közép vállalkozások segítése, illetve ezek szolgáltatási színvonalának erősítése.

A marketing Koala lényege, céljaink és társadalmi szerepvállalásunk

 

A Marketing Koala kreatív ügynökség mindenkori legfőbb szempontja a cél- és ügyfélorientált marketing szolgáltatások kialakítása. Az általunk készített marketingeszközök elsődleges jellemzői éppen ezért az emberközpontúság, átgondoltság, költséghatékonyság, kiszámíthatóság és hosszútávú fenntarthatóság. Elveinkhez hűen mindig, minden körülmények között igyekszünk hozzásegíteni ügyfeleinket és mentoráltjainkat mérföldköveik eléréséhez.

Legfőbb célkitűzéseink között szerepel a hazai egyéni-, kis- és közép vállalkozások megalapításának elősegítése, illetve ezek szolgáltatási színvonalának erősítése. Azzal, hogy a magyar vállalkozói kultúrát fejlesztjük egyenesen hozzájárulunk az értékes és izgalmas munkahelyek megteremtéséhez, ezzel is építve a társadalmunkat.

Filozófiánk szerint a minket ért sikereket és pozitív hatásokat kötelességünk megosztani a környezetünk tagjaival, így a pozitív gondolkodás csíráját tovább örökítve egy optimistább és értékrendszerében magasztosabb társadalmat hozhatunk létre.

Az alapítóról

Szabó László – Marketing Specialista

E-mail cím: Lacko@marketingkoala.hu
Telefonszám: +36 70 388 1707
Közösségi média: LinkedIn Profil

Szabó László profilkép

Bemutatkozás

Vállalkozó családból származom így sok esetben éreztem már saját bőrömön, hogy milyen szakmai és magánéleti kihívásokkal jár az, ha valaki a saját sorsának kovácsa próbál lenni. Több megjárt külföldi ország tanulmányai után hazatérve, számos év szakmai tapasztalat gyűjtéstől megerősödve, ambíciókkal tele hoztam létre vállalkozásomat.  A Marketing Koala kreatív ügynökség megalapításával sikerült megtalálnom azt a hivatást, amiben nap mint nap örömömet lelem és melyben igazán jó vagyok. Szeretném ezt az életérzést a hozzám hasonló vállalkozó társaimmal megosztani, hogy mindenki megtapasztalhassa a szakmai függetlenséget és az alkotás élményét a saját maga iparágában.

Szakmai előélet

2013-óta foglalkozom marketinggel. Pályafutásomat az egyetemi évek alatt kezdtem “Piackutató koordinátorként”. Ezen munkakörben volt szerencsém több neves európai szintű marketing ügynökség (mint például a GFK, Ipsos, Emocionális Marketing és Sedo Research) projektjeiben kipróbálni magam. 2017-től munkámat az Emocionális Marketing Kft.-nél folytattam “Marketing projekt manager” pozícióban.

Mivel alkalmazottként nem tudtam teljes mértékben kiteljesedni, ezért 2019 februárjában elindítottam saját vállalkozásomat, mint marketing tanácsadó. Az első év sikerei és pozitív visszajelzései után, a projekt-áradat tetőfokán, úgy éreztem ideje szintet lépni és megalapítottam azt a marketing ügynökséget, ami a hozzám legközelebb álló tevékenységeket tömöríti egy vállalkozásba. Így született meg a Marketing Koala.

Tanulmányok

Az első közgazdasági diplomámat 2016 júliusában szereztem meg az Egyesült Királyságbeli Cambridge-ben található Anglia Ruskin University üzleti és jogi karán (Lord Ashcroft International Business School). 

Ennek megerősítésére 2019 januárjában elvégeztem a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának nemzetközi gazdálkodás szakirányát – külgazdasági vállalkozások specializáción. A képzés elvégzése mellett aktív diákszervezeti szervezői tevékenységet is folytattam.

Diplomáim mellett 2015-ben teljesítettem egy üzleti kurzust a Moszkvában található Pushkin Orosz Nemzeti Nyelvészeti Egyetemen, mely képzés sokat fejlesztett orosz nyelvi készségeimen és elmélyítette ismereteimet a keleti kultúrák terén. 

Rólunk mondták

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív igazgató, Biztos Jövőkép

"Nagyon precízek és minden apró részletre odafigyelnek. Logót és névjegykártyát terveztek nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koalát."
Winkler Máté

Project manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!