Arculattervezés kis- és középvállalkozások számára

Stílushoz illő arculattervezés és egyedi márkakép kialakítása, mely lehetővé teszi vállalkozásod számára a modern és stílusos megjelenést.

Stílushoz illő arculattervezés és egyedi márkakép kialakítása

Napjainkban egyre jobban kiéleződik a verseny az egyes szolgáltatási ágazatok szereplői között. Ahhoz, hogy vállalkozásodnak esélye legyen lépést tartani a folyamatosan növekvő szakmai követelményekkel és az ügyfelek elvárásaival, mindenekelőtt igényes és minőségi megjelenésre van szükség! Az körültekintő arculattervezés akkor is kulcsfontosságú, ha a márkánkat szeretnénk megjegyezhető és időtálló imázzsal felruházni. 

Feltétlenül fontos a különféle arculati elemek nagy odafigyeléssel és szakértelemmel történő kiválasztása. Ennek eredményeként a vállalkozásunk jellegzetes, egyedi stílushoz – valóságos identitáshoz – jut, mely megkönnyíti a terjesztését és kívánatosabbá teszi azt a fogyasztók számára. 

Funkcionális és stílusos arculattervezés

A Marketing Koala kreatív ügynökség elmélyült grafikai tudásának felhasználásával kidolgozzuk a cégek védjegyéül szolgáló logót (emblébát), meghatározzuk a színvilágot, kialakítjuk a tipográfiát és meghatározzuk a betűtípusokat. Munkáink során minden esetben a legújabb szoftvereket használjuk, mely lehetővé teszi a legmagasabb minőségű tervek elkészítését.

Kimagasló arculati elemek tervezése

Kommunikációs szakértelmünk bevetésével minden olyan kiegészítő eszköz tervezését és szövegezését szívesen vállaljuk, ami egy modern vállalkozás megjelenéséhez szükséges lehet. Az egyedi igényeket nem akadályként, hanem értékes kihívásként kezeljük!

Rólunk mondták

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív igazgató, Biztos Jövőkép

"Nagyon precízek és minden apró részletre odafigyelnek. Logót és névjegykártyát terveztek nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koalát."
Winkler Máté

Project manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!