Referenciák, ajánlások és vélemények

Ezen az oldalon megtekinthető a Marketing Koalához köthető referenciák, valamint elolvasható az ügyfelek véleménye és ajánlásai.

Partnereink ajánlásai és referenciák

Egy vállalkozás megítélésében különösen fontos szerepe van a partnerek és ügyfelek véleményének, hiszen mindenki a bizalomra és a jó kapcsolatra alapozza a közös munkát. A következőkben felsorolt vállalkozók és cégeik, számos alkalommal fordultak már és fordulnak jelenleg is a Marketing Koala kreatív ügynökség csapatához és igénylik szolgáltatásainkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy nap mint nap ilyen remek, a saját területükön kimagasló szolgáltatást nyújtó cégek számára adhatunk hasznos tanácsot. Őszintén reméljük, hogy még számos sikerhez segíthetjük hozzá ügyfeleinket a jövőben is.

“A szervezett rendezvényekre készített nyomdai anyagok mindig nagyon sikeresek és hangulatosak voltak.”

Jász Márta

Igazgató, MetLife Rózsadomb

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív Igazgató, Biztos Jövőkép Kft.

“László nagyon segítőkész volt…..rendkívüli alaposságal vizsgálta a kiemelt bejegyzésemet és nagyon hasznos tanácsokkal látott el, amiket nem csak most, hanem a jövőben is kamatoztatni tudok.”

Lackovits Linda

Kozmetikus, Egyéni vállalkozó

“Facebook hirdetésekkel kapcsolatban érdeklődtem, és egy telefonos tanácsadáson vettem részt, ahol minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon köszönöm! Kedvesség, segítőkészség 5*!”

Szabó Bernadett

Arcfestő konduktor, Egyéni vállalkozó

“Precíz, villámgyors és hozzáértő segítséget kaptam a weboldalam beállításában.”
Dr. Szilágyi Gergő

Egyéni Ügyvéd

“Nagyon precízek és minden apro részletre odafigyelnek. Logot terveztek és névjegykártyát csináltak nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koala kreatív ügynökséget.”
Winkler Máté

Project Manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Egyéb referenciák

A referenciák mellett sok érdekességet olvashatsz még vállalkozásunkról a Marketing Koala kreatív ügynökség ‘Rólunk’ menüjében is.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!