Sikeres volt a Locsolj Online húsvéti kezdeményezésünk

A "locsolj online" kezdeményezésünk országszerte 42 490 fős közönséget ért el közösségi média felületeinken egyetlen nap alatt.

Nagyon népszerű volt a “locsolj online” játékos húsvéti kezdeményezésünk

A koronavírus járvány miatt életbe lépett kijárási korlátozás idén áprilisban megakadályozta az egyik legszebb magyar néphagyományt, a húsvéti locsolkodást. Ezért hát a Marketing Koala húsvét hétfőn reggel különleges játékkal készült a lelkes locsolkodók számára.

A locsoló úriemberek közösségi média használatával a Marketing Koala weboldalán beépített alkalmazáson keresztül online locsolhatták meg a hölgyeket kölnivel vagy vödörrel. A szerencsés “virágszálak” a locsolást követően csokinyuszit, illetve színes tojást küldhettek viszonzásul hódolóiknak.

A Marketing Koala “Locsolj Online” kampánya bebizonnította, hogy a kreativitás minden problémát megold

Sajnálatos módon a koronavírus (COVID-19) járvány csúnyán belerondít az egyik nagymultú nemzeti hagyományunkba – a húsvéti locsolkodásba. A szabályozás értelmében otthonainkat elhagyni csak indokolt esetben és szigorúan meghatározott körülmények között szabad. A kint tartózkodás során pedig több lépés távolságot kell tartanunk egymástól. Így a csapatos megmozdulások, közös evés-ivás, fröcskölés sajnos kizárva.

Ha klasszikustól szeretnénk idézni, akár úgy is mondhatnák, hogy “az idei húsvét más lesz, mint az általunk megszokottak”.

A Marketing Koalánál ennek tudatában készültünk egy alternatív módszerrel, ami lehetővé teszi kicsik és nagyok számára, hogy internetes platformon keresztül, biztos távolságból hajtsák végre a húsvéti locsolást!

A “Locsolj Online” országszerte 42 490 fős közönséget ért el közösségi média felületeinken egyetlen nap alatt. 

Összesen pedig 3 298 locsolás történt weboldalunk használatával. Ezek 61%-a kölnivel, 39%-a pedig vödörrel történt. Jutalmul a locsolók 59%-a csokinyuszit, 41%-uk pedig színes tojást kapott a meglocsolt hölgyektől.

Köszönjük, hogy velünk locsoltatok online!

Számunkra nagy élmény volt látni, hogy a munkánk ilyen sok ember számára okoz örömet és lehetővé teszi a kapcsolattartást még egy ilyen nehéz helyzetben is. Köszönjük nektek, hogy az interneten keresztül velünk locsolkodtatok és közben pedig vigyáztatok egymásra! Közösen bebizonyítottuk, hogy a kreativitásnak nincsenek korlátai!

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!