Ismerd meg Te is fő szolgáltatásainkat

Szolgáltatásaink összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy átgondolt és célorientált megoldásokkal segítsük a munkádat.

Fő szolgáltatásaink bemutatása

Szolgáltatásaink összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy átgondolt és célorientált megoldásokkal segítsük a munkádat.

Professzionális weboldalak és webáruházak készítése

A weboldal készítés Marketing Koalánál nem csak abban merül ki, hogy az átadott produktum jól néz ki

Mi hatalmas figyelmet fordítunk a motorháztető alatti – nem látszó alkatrészekre is! Gondosan ellenőrizzük a feltöltött tartalmak minőségét, a funkciók működését, és szigorúan ügyelünk a kereső optimalizációra is, ami minden esetben plusz ügyfeleket hoz vállalkozásod weboldalára.

Arculattervezésünk egyedivé tesz téged

Annak érdekében, hogy a kialakított weboldal tökéletes minőségű legyen segítünk kialakítani a céges arculatot. Mindezt úgy tesszük, hogy marketing szempontból a márkakép megkapó és egyszerre időtálló legyen, így megkímélve téged a későbbi felesleges ráfordításoktól. Mindemellett rendelkezésedre bocsátunk minden szükséges digitális vagy nyomtatott marketing eszközt, amire csak szükséged lehet…

Szövegírásunk Kreatív tartalmakat garantál számodra

Bár a céges arculatot legnagyobb részben a képek, ábrák és a színhasználat határozza meg, a szövegírás is hatalmas jelentőséggel bír minden használt felületen. Annak érdekében, hogy márkádat igazán komolyan vegye a közönséged, érdekes és értékes módon kell kommunikálnod kifelé és befelé egyaránt. A Marketing Koala ebben is segítségedre siet!

Közösségi média szolgáltatások

A Marketing Koala nemy csak a weboldal és webáruház készítésben profi! Állunk rendelkezésedre teljes körű közösségi média oldalak kezelésében és online hirdetési kampányok managementjében is. Arról, hogy mi mindenben tudunk még neked személyreszabott és magas minőségű szolgáltatást nyújtani, a Szolgáltatások almenüben tájékozódhatsz tovább!

 

Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt?

Mi szívesen segítünk abban, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb megoldást.
Nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, mi pedig hamarosan felkeresünk…

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!