Ingyenes tanácsadás a Marketing Koalával

A Marketing Koala ingyenes tanácsadás nyújtásával neked is segít új ügyfeleket szerezni és alternatív megoldásokkal bevételt növelni.

Személyreszabott, ingyenes marketing tanácsadás

Szeretnél tenni a koronavírus okozta károk csillapítása érdekében?
A Marketing Koala segít neked új ügyfeleket szerezni és alternatív megoldásokkal bevételt növelni.

Ingyenes tanácsadásunkat olyan vállalkozók számára találtuk ki, akiknek jól jönne a segítség, de jelenleg nem engedhetik meg maguknak azt, hogy több tízezer Forintot költsenek el a kemény munkával előteremtett tartalékaikból.

Szabad helyek száma: az összes hely betelt!

Időtartam: nagyjából 45 perc

A beszélgetés Online történik.

A tanácsadást nem haszonszerzés céljából végezzük, hanem azért, hogy társadalmi szerepvállalásunk keretein belül visszaadjunk a környezetünk számára abból a jóságból, amit az évek során mi is kaptunk. Emellett szeretnénk bátorítani mindenkit, aki teheti, hogy segítse vállalkozótársait ezekben a nehéz időkben!

Ahány vállalkozás, annyi megoldandó marketing helyzet

Mivel mindenki eltérő problémával néz szembe, a megoldás is különböző. Könnyen lehetséges, hogy Te pont egy rossz megoldásba nyúlsz bele, és feleslegesen áldozod fel az eleve korlátozott forrásaidat. Ezért most sajnos nem fog működni az, hogy Google-ben rákeresel egy tuti tippre.

 

3 ok, amiért ne hagyd ki a tanácsadást

  • Ameddig nem teszel semmit, addig folyamatosan veszíted a pénzt
  • Ha nem reagálsz a helyzetre, lehagynak a versenytársaid
  • Tanulhatsz valami újat, ami lehet, hogy egy életre megváltoztatja a gondolkodásodat

A marketing tanácsadás csak Rólad szól

A beszélgetés során elsőként közösen megállapítjuk és megértjük, hogy milyen piaci hatások érvényesülnek jelenleg az üzletágadban. Ezt követően felmérjük a megváltozott fogyasztói magatartást, majd azonosítjuk az individuális problémákat és azok lehetséges megoldásait.

Mi minden esetben életszerű, kipróbált és működő módszereket fogunk ajánlani számodra. Ezekből a javaslatokból pedig közösen fogjuk kiválasztani, melyik a számodra legkedvezőbb.

A kiválasztott megoldás(ok)hoz minden esetben konkrét és jól értelmezhető akciótervet biztosítunk a számodra, ami lehetővé teszi a problémamentes végrehajtást. Amennyiben szükséges, egy második alkalommal visszatérünk hozzád és megvizsgáljuk a terved sikerességét, ha kell, akkor módosítjuk azt a hatékonyság érdekében.

Téged is érdekel az ingyenes tanácsadás?

Mi szívesen segítünk abban, hogy vállalkozásod hatékonyabbá váljon.
Nincs más dolgod, csak töltsd ki az itt található rövid űrlapot, mi pedig hamarosan felkeresünk…

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!