Az eredeti szövegírás miatt fog szeretni a közösséged

A megnyerő és eredeti szövegírás nem csak a könyvekben fontos, hanem minden egyes internetes tartalomban, amit csak közzéteszünk.

Az minőségi és eredeti szövegírás fontosabb, mint valaha

Ma van a könyv és a szerzői jogok világnapja.

Éppen ezért aktuális beszélnünk arról, hogy a megnyerő és eredeti szövegírás nem csak a könyvekben fontos, hanem minden egyes internetes tartalomban, amit csak közzéteszünk.

Az egyedi ötleteiddel mindig kitűnnek majd a megírt szövegeid

Az általunk létrehozott tartalmakra nagyrészt kulcsszó alapú kereséssel találnak rá a felhasználók. Ezért a keresőmotorok, mint például a Google, előre feltérképezik a weboldalakat szerte a világban. A folyamat célja, hogy megismerjék az általunk közzétett tartalmakat és eljuttassák azokat a felhasználókhoz.

A kezdeti időkben a kereső még nem volt elég kifinomult ahhoz, hogy eldöntse melyik tartalom eredeti és melyik koppintás. Az eljárás viszont meglehetősen sokat fejlődött az elmúlt 5-6 évben. A keresők mára nem csak azt képesek megállapítani, hogy a tartalmaink mennyire duplikáltak, hanem azt is, hogy milyen minőségűek.

Abban az esetben, ha a keresők alacsony minőségű, vagy akár duplikált, tehát másolt tartalmakat találnak a honlapunkon, akkor jobb esetben hátrébb sorolnak minket a keresési listákon. Rosszabb esetben pedig meg sem jelenítik a weboldalunkat. Így elvágva minket a felhasználóktól.

Már nem csak a szöveget érti az algoritmus

A mesterséges intelligencia szintlépésével nem csak az írás elemzése vált lehetővé. A képi és videós tartalmakat éppen olyan jól értelmezik az algoritmusok. Ahogy a szöveges tartalmak indexelésének úttörője a Google kereső, úgy a képek elemzése terén az Instagram vezet.

A kép-értelmező algoritmusok elsősorban azért voltak felelősek a közösségi oldalakon, hogy kiszűrjék a nem publikus, vagy felnőtt tartalmakat még az előtt, hogy a kényes kép vagy videó eljutna a közönséghez. A képek értelmezése kifejlesztett mesterséges intelligencia aztán képessé vált a komplett kép értelmezésére. Az algoritmus ezért különösen jól alkalmazható arra, hogy megtalálja a lemásolt és jogtalanul felhasznált tartalmakat. A feltöltőket pedig könnyedén megbüntetheti a rendszer.

Te is becsülöd az eredeti szövegírás hozzáadott értékét?

Ha igen, akkor ajánljuk figyelmedbe Instagram oldalunkat, ahol a hét minden napján egyedi grafikákkal és hasznos ötletekkel jelentkezünk.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!