Úgy érzed, hogy mérföldköveid eléréséhez szakértő bevonására lenne szükséged?  Esetleg kikérnél egy külsős véleményt?

A Marketing Koalánál szívesen meghallgatjuk elképzeléseidet és hozzásegítünk céljaidhoz. Neked nincs más dolgod, mint megnevezni az “ellenfeled” és mi megmutatjuk hogy kerülhetsz ki a szorítóból nyertesként. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy nem varázslók és boszorkák vagyunk, hanem diplomás és tapasztalt közgazdászok, marketingesek és informatikusok! Így minket ne akkor keress meg, ha léleksimogató délibábos ígéretekre van szükséged. Hozzánk akkor gyere, ha konkrét és a szakmai területünket érintő problémád van…

Fő tanácsadói területeink

  • Nagy értékű marketing beruházást megelőző tanácsadás
  • Céges arculat hiányosságainak pótlása
  • Célcsoport azonosítás
  • Eszköz és szoftverhasználati javaslat+oktatás
  • Marketing költségvetés optimalizáció
  • Reklám hatékonyság növelés
  • Ügyfélszerzési nehézségek orvoslása
  • Weboldal látogatószám-elmaradásának megszüntetése
  • Weboldal technikai problémáinak elhárítása

Segítségért kiáltani nem akkor kell, ha már fáj!

Sokan szeretnek a legutolsó pillanatig várni… Mégis a bölcs hozzáállás egy vezetőtől, ha folyamatosan számításba veszi jelenlegi és jövőbeli lehetőségeit, ezek alapján pedig felkészül minden eshetőségre. A legjobb dolog, mint mindenben, úgy itt is – a megelőzés! Ezért tanácsadásunkat akkor is célszerű kérned, ha egy tőlünk független új fejlesztés bevezetése előtt állsz. Ebben az esetben hozzásegítünk a legjobb döntéshez, vagy megmondjuk mit csinálj másképp, hogy a Te üzletágadnak valóban megfelelő, biztonságos döntést hozd meg felesleges körök lefutása helyett. 

Ha betekintést engedsz a költségvetésedbe, mi azonosítjuk azokat a tételetek, melyekre túlzottan sokat költesz és segítünk más, számodra sokkal kedvezőbb piaci szolgáltatás bevezetésében. Így hatékonyabbá tesszük vállalkozásodat és közvetlenül pénzt spórolunk meg a számodra!

image-33
image-10
image-13

Előző
Következő

A Marketing Koala segít átlátni a vállalkozásod érintő külső hatásokat és minden problémára személyre szabott megoldást hoz. Így szükséghelyzetben nem csak a Te munkahelyed és megélhetésed marad biztonságban, hanem munkatársaidé is!

Vállalkozói tanácsadásra van szükséged?

Mi szívesen segítünk abban, hogy vállalkozásod hatékonyabbá váljon.
Nincs más dolgod, csak töltsd ki az itt található rövid űrlapot, mi pedig hamarosan felkeresünk…

Marketing tanácsadás

Nálunk főszerepben a tartalom, a megjelenés, na és persze Te állsz.

Úgy érzed, hogy mérföldköveid eléréséhez szakértő bevonására lenne szükséged? 

A Marketing Koalánál szívesen meghallgatjuk elképzeléseidet és hozzásegítünk céljaidhoz. Neked nincs más dolgod, mint felvenni a kesztyűt, mi pedig megmutatjuk hogy kerülhetsz ki a szorítóból nyertesként.

Szeretnél hatékonyan kommunikálni a közönségeddel?

A Marketing Koala segít megfogalmazni és megfelelő ritmusban beosztani a mondanivalódat – ráadásul mindezt egyszerűen és rugalmasan. Így a céged vezetése mellett nem kell majd állandóan azon törnöd a fejed, hogy mikor és mit posztolj. Mi lehetővé tesszük számodra, hogy teljes gőzzel a szakmádra koncentrálj, közben pedig megmutatjuk a világnak, hogy mennyire jó vagy abban, amit csinálsz. 

Ha velünk posztolsz, akkor sosem leszel unalmas!

Változatos ötleteinknek hála, közösségi oldalaid sosem válnak majd egyhangúvá. Mi folyamatosan tartjuk a lépést a világban elterjedt trendekkel és ügyfélszerzési megoldásokkal, valamint frappáns módon reagálunk a világ aktuális eseményeire.

Ha szeretnéd, arra is van lehetőség, hogy rendszeresen tartalmat töltsünk fel az oldalaidra, miközben precízen monitorozzuk, hogy miként teljesítenek az adott bejegyzéseid.

Rólunk mondták

“A Marketing Koala kreatív ügynökség által készített szövegek és grafikák felkeltik az ügyfeleink figyelmét!”

Kenéz Áron

Operatív igazgató, Biztos Jövőkép

"Nagyon precízek és minden apró részletre odafigyelnek. Logót és névjegykártyát terveztek nekünk. Ha gyors, igényes és szép munkát szeretnél válaszd a Marketing Koalát."
Winkler Máté

Project manager, Alpha Solar Energy Zrt.

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bátran az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Budapest 1144
Szentmihályi út 20-22.
Földszint 2.

Üzenj nekünk!